• PRO TV
  • Actorii serialului Ai nostri s-au intalnit cu cea mai mare fana a lor!

Actorii serialului Ai nostri s-au intalnit cu cea mai mare fana a lor!

Actorii serialului Ai nostri s-au intalnit cu cea mai mare fana a lor!

Ai nostri si-au dat intalnire ieri cu cea mai mare fana a lor. Raisa Ducin locuieste in Bucuresti, este antrenor de aerobic si a castigat marele premiu al concursului ”Fii unul de-ai nostri”, organizat de PRO TV pe site-ul serialului. Tanara a avut ocazia sa viziteze platourile de filmare, sa cunoasca echipa de producție si sa ia masa alaturi de cei care ii fac serile de joi mai vesele.

„Serialul Ai nostri m-a cucerit si ma ține in fața televizorului de la inceput pana la sfarsit. Am aflat despre concurs din promo-ul noului sezon si m-am gandit cum ar fi daca m-as inscrie. Prin urmare, am intrat pe site, am fost creativa si m-am inscris”, spune Raisa, castigatoarea marelui premiu. 

Teodor Corban, Constantin Puscasu, Gabriela Popescu, Cristina Mihailescu, Letiția Vladescu, Adelaida Perjoiu si Marin Grigore au introdus-o pe Raisa in fascinanta lume a filmului. Dupa ce a vazut casa familiei Ciorba, restaurantul si celebra bucatarie, tanara a avut ocazia sa ia masa alaturi de actorii ei preferați. „Nu ma asteptam sa fiu primita atat de frumos in familia Ai nostri. Au fost foarte draguți si deschisi actorii, mi-au aratat platourile, mi-au vorbit in amanunt despre ce se intampla la filmari. Nu e mare diferența intre cum imi imaginam ca sunt de la televizor si cum sunt in realitate. I-am invitat si eu la sala de fitness, sa facem miscare impreuna”, a spus tanara. 

Teodor Corban, actorul care-l interpreteaza pe Sandu Ciorba in serialul Ai nostri, i-a facut o propunere pe care tanara a acceptat-o entuziasmata. „Ma bucur ca lumea se uita joia la serial. Raisa e o prezenta agreabila si ne-am bucurat cu toții ca a venit in vizita. La un moment dat, ne-am gandit cum ar fi sa se integreze si ea in serial, sa facem sport impreuna. Mi-a sugerat ca as avea nevoie!”, a declarat Teodor Corban.


Neam unit in comedie, joi, de la 21:30, la PRO TV.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni