„Serialul Ai nostri m-a cucerit si ma ține in fața televizorului de la inceput pana la sfarsit. Am aflat despre concurs din promo-ul noului sezon si m-am gandit cum ar fi daca m-as inscrie. Prin urmare, am intrat pe site, am fost creativa si m-am inscris”, spune Raisa, castigatoarea marelui premiu. 

Teodor Corban, Constantin Puscasu, Gabriela Popescu, Cristina Mihailescu, Letiția Vladescu, Adelaida Perjoiu si Marin Grigore au introdus-o pe Raisa in fascinanta lume a filmului. Dupa ce a vazut casa familiei Ciorba, restaurantul si celebra bucatarie, tanara a avut ocazia sa ia masa alaturi de actorii ei preferați. „Nu ma asteptam sa fiu primita atat de frumos in familia Ai nostri. Au fost foarte draguți si deschisi actorii, mi-au aratat platourile, mi-au vorbit in amanunt despre ce se intampla la filmari. Nu e mare diferența intre cum imi imaginam ca sunt de la televizor si cum sunt in realitate. I-am invitat si eu la sala de fitness, sa facem miscare impreuna”, a spus tanara. 

Teodor Corban, actorul care-l interpreteaza pe Sandu Ciorba in serialul Ai nostri, i-a facut o propunere pe care tanara a acceptat-o entuziasmata. „Ma bucur ca lumea se uita joia la serial. Raisa e o prezenta agreabila si ne-am bucurat cu toții ca a venit in vizita. La un moment dat, ne-am gandit cum ar fi sa se integreze si ea in serial, sa facem sport impreuna. Mi-a sugerat ca as avea nevoie!”, a declarat Teodor Corban.


Neam unit in comedie, joi, de la 21:30, la PRO TV.