• PRO TV
  • Ai nostri ies la vanatoare ASTAZI, de la 22:00!

Ai nostri ies la vanatoare ASTAZI, de la 22:00!

Ai nostri ies la vanatoare ASTAZI, de la 22:00!

Joi seara, de la ora 22:00, imediat dupa meciul Lugano – FCSB, Ai nostri ies la vanatoare. Irina si Horatiu vaneaza primul cuvant rostit de fetita lor, care pare sa aiba alte planuri decat sa spuna “mama” si “tata”. 

Neamul unit se confrunta cu o problema existentiala in episodul din aceasta saptamana. Cele doua familii nu inteleg de ce fetita Irinei si a lui Horatiu nu vorbeste, desi are peste un an, iar toti se intreaba care va fi primul cuvant pe care aceasta il va rosti. Bunicii se implica activ in rezolvarea situatiei, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Cum va reactiona familia cand va afla faptul ca primele cuvinte pe care cea mica le-a spus au fost “scarba”, “mitocan” si “gainar”, aflam joi seara, de la ora 22:00.

Mircea vrea sa se razbune pe cei care l-au bagat pentru trei ani la inchisoare, dar ca sa-si realizeze planul ii cere ajutorul lui Sandu, asa cum el i-a promis in urma cu multi ani. Intalnirea de taina are loc in restaurantul celor doua familii, doar ca intre timp Ciorba da inapoi. Pentru a scapa de “cuvantul dat”, barbatul ii face un cadou special vechiului sau prieten. Cum reactioneaza Marin, cuscrul acestuia, atunci cand intrerupe intalnirea si vede ca pe masa troneaza o arma de mari dimensiuni, vedem joi, imediat dupa meci.

Ai nostri – Neam unit in comedie, joi, de la 22:00.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni