• PRO TV
  • Ai nostri sunt mai tari decat ai lor! Am ales marele castigator! Cine vine la cina comediei pe platourile de filmare?

Ai nostri sunt mai tari decat ai lor! Am ales marele castigator! Cine vine la cina comediei pe platourile de filmare?

Ai nostri sunt mai tari decat ai lor! Am ales marele castigator! Cine vine la cina comediei pe platourile de filmare?

Fii unul de-ai nostri! Asa suna invitatia pentru fanii serialului “Ai nostri” care au primit la finalul verii provocarea sa spuna o poveste tare cu ai lor.

Pentru ca tot ce e important, memorabil si extraordinar tot in familie se intampla. Printre sute de povesti si zambete, Raissa Ducin Bica din Bucuresti ne-a convins! Castigatoarea concursului e invitata luni, pe 2 octombrie, la cina comediei, la vila familiei Ciorba. Raissa va trai o experienta unica pe platourile de filmare ale serialului, va face turul resedintei, ii va cunoaste pe actorii principali si va lua cina cu ei in restaurantul familiei.

Povestea Raisei incepe cam asa: "Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la ai mei, imi apare zambetul pe fata si ma napadesc amintirile, care mai de care mai haioase". Continuarea o puteti citi pe http://fiiunuldeainostri.protv.ro

 "Ai nostri" a revenit din 14 septembrie cu sezonul doi, in care suspansul creste, doza de adrenalina este garantata, iar familia e numeroasa, frumoasa, dar atipica si ilegal de comica si surprinzatoare in acelasi timp! In fiecare saptamana, imediat dupa Las Fierbinti, "Ai nostri" se confrunta cu noi idei de afaceri, isi deschid chiar si un restaurant, veniturile provin tot din surse la limita legalitatii, iar teoria conspiratiei e in floare!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni