• PRO TV
  • Joi seara aflam ca, in familie, trebuie sa facem totul pentru Ai nostri!

Joi seara aflam ca, in familie, trebuie sa facem totul pentru Ai nostri!

Joi seara aflam ca, in familie, trebuie sa facem totul pentru Ai nostri!

Joi seara, genul programului este intotdeauna comedie! Pro TV a pregatit noi episoade din sezonul 11 Las Fierbinti si din serialul nou lansat Ai nostri!

Cele trei mari familii - neamul fierbintenilor, familiile Ghica si Ciorba - trec printr-o noua serie de aventuri: planuri pentru a comite crime, crime si investigatii inainte si dupa aceste crime. Dupa cele doua seriale de productie romaneasca, distractia trece la un alt nivel, cu o noua editie Jocuri de celebritate, alaturi de Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila!

Astazi, de la 20:30, Celentano este nevoit sa isi faca un plan care sa il salveze, dupa ce a comis o crima impardonabila, in urma careia ar putea sa-i faca felul cel mai de temut fierbintean, vecinul Limba! In episodul Las Fierbinti din aceasta seara, Dorel se simte amenintat cu moartea de catre Bobita, dupa ce i-a mancat portia de mancare din bar, asa ca isi cauta salvarea la Robi, care face un curs intensiv pentru a deveni Ninja.


Ai nostri sunt mai multi, pentru ca Horatiu si Irina si-au marit familia cu o fetita! Botezul celei mici e sarbatorit alaturi de cele doua familii, Ghica si Ciorba, iar pataniile incep imediat, in momentul in care dispare cutia cu darul de la botez. In episodul din aceasta seara, de la 21:30, Horatiu Malaele si George Mihaita vor interpreta doua personaje din anturajul lui Sandu Ciorba, care il sfatuiesc pe acesta sa reintre in mafie si ii spun ca trebuie intotdeauna sa faca totul pentru Ai nostri.


Distractia de joi continua cu o noua editie Jocuri de celebritate, iar in sufrageria lui Mihai Bobonete vor ajunge Stela Popescu si Silviu Biris in echipa lui Paul Ipate, Luminita Anghel si Mihai Constantinescu in echipa lui Octavian Strunila. Ca de obicei, Bobo a pregatit o noua tura de probe care o sa aduca voia buna in casele tuturor telespectatorilor.


In aceasta seara, de la 20:30, Pro TV a pregatit o noua serie de aventuri in serialele de productie romaneasca Las Fierbinti si Ai nostri, dar si o runda de distractie la Jocuri de celebritate, cu Bobo, Strunila si Ipate!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni