• PRO TV
  • Marin Ghica, la un pas sa fie arestat in serialul Ai nostri! Ne vedem de la 21:30, la PRO TV!

Marin Ghica, la un pas sa fie arestat in serialul Ai nostri! Ne vedem de la 21:30, la PRO TV!

Marin Ghica, la un pas sa fie arestat in serialul Ai nostri! Ne vedem de la 21:30, la PRO TV!

Ai nostri nu au aflat care este reteta succesului in afaceri, motiv pentru care Sandu Ciorba isi convoaca neamul unit la o sedinta fulger in care vrea sa le traseze noua directie pe care business-ul trebuie sa o urmeze.

Dupa un studiu pe care l-a auzit intr-o dimineata la televizor, Sandu crede ca dezorganizarea, meniul prost si lipsa unui tartor in bucatarie sunt elementele care i-au tinut afacerea pe loc. „Eu vreau maxim de la restaurant, vreau sa se bata lumea pe rezervatii!”, le-a spus acesta partenerilor sai.

Marin Ghica se ofera sa se ocupe el de aprovizionarea restaurantului, doar ca nu o sa reuseasca sa o faca pentru mult timp. Un echipaj de Politie il opreste in trafic si descopera ca are buletinul, permisul si numerele de la masina expirate, iar fapta penala o sa-l bage intr-o incurcatura mai mare. Cum o sa incerce fiul lui sa-l scape de probleme, dar si cum va reactiona Sandu cand isi va vedea cuscrul incatusat, aflam joi, de la 21:30, intr-un nou episod din serialul Ai nostri.

Neam unit in comedie joia, de la 21:30, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni