• PRO TV
  • O femeie incearca sa destabilizeze familia Ciorba! Joi, de la 21:30, in serialul Ai nostri

O femeie incearca sa destabilizeze familia Ciorba! Joi, de la 21:30, in serialul Ai nostri

O femeie incearca sa destabilizeze familia Ciorba! Joi, de la 21:30, in serialul Ai nostri

Dupa ce s-au lansat in afaceri, personajele serialul Ai nostri continua seria de situatii conflictuale gestionate cu mult umor intr-un nou episod joi seara, de la 21:30, la PRO TV. In sanul celor doua familii, Ghica si Ciorba, isi face aparitia un nou personaj care va tulbura apele neamului unit.

Restaurantul recent deschis de cele doua familii trece deja prin modificari, asta dupa ce s-a aflat faptul ca bucatarul angajat initial este un alcoolic recidivist. Irina se mobilizeaza si aduce un nou chef: o tanara blonda, fosta concurenta la Masterchef.

Aparitia domnisoarei Loli nu va trece neobservata, iar cel care este la un pas sa guste din ingredientele picante ale tinerei este chiar Sandu. Speriat de avansurile ei insistente, domnul Ciorba ajunge la concluzia ca aceasta are un plan ascuns prin care incearca sa-i destabilizeze familia, cu toate ca farmecul ei il face sa fiarba la foc mic. Cum va reactiona sotia acestuia cand va afla ce fac cei doi pe ascuns, vom afla in seara aceasta, imediat dupa Las Fierbinti. 

In episodul de saptamana aceasta, Sandu se relaxeaza la pescuit si descopera ca pestele capturat are puteri nebanuite si poate vorbi. Obosit si cu o multime de probleme pe cap, stalpul familiei Ciorba afla de la animalul fermecat ce ar trebui sa faca in cazul domnisoarei bucatar.

Fii unul de-ai nostri!

Casa familiei Ciorba e pregatita de oaspeti. Un telespectator poate avea parte de o experienta unica: o invitatie acasa la Ai nostri. Concursul Fii unul de-ai nostri! continua pana pe 24 septembrie, iar cei care-si doresc sa ia cina alaturi de celebrele personaje din serial, sa vada casa si restaurantul familiei Ciorba, trebuie sa povesteasca un moment amuzat prin care au trecut cu ai lor. Toate informatiile si regulamentul sunt disponibile pe site.  

Ai nostri – Neam unit in comedie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni