• PRO TV
  • Pro TV ii prezinta pe Ai nostri! Pe 2 martie debuteaza "Ai nostri", un nou serial romanesc marca Pro TV!

Pro TV ii prezinta pe Ai nostri! Pe 2 martie debuteaza "Ai nostri", un nou serial romanesc marca Pro TV!

Pro TV ii prezinta pe Ai nostri! Pe 2 martie debuteaza "Ai nostri", un nou serial romanesc marca Pro TV!

In fiecare joi, incepand cu 2 martie, Pro TV aduce in casele tuturor romanilor un nou serial romanesc inspirat din spiritul, traditiile si cultura locala, care vor fi transmise cu umorul specific cu care Pro TV si-a obisnuit deja telespectatorii. Astfel, Pro TV lanseaza in aceasta primavara al treilea serial romanesc, dupa Atletico Textila si Las Fierbinti, iar toate cele trei productii vor fi difuzate in aceasta primavara!

Doua familii complet diferite, Ciorba si Ghica, au un singur lucru in comun pe care, din pacate, nu il pot evita: cumetria! Cei doi copii din familii, Irina si Horatiu, se indragostesc iremediabil si hotarasc sa faca pasul cel mare - casatoria. Cu toate ca interesele celor doua familii nu au niciun punct in comun, tinerii indragostiti sunt convinsi ca acest aspect nu va reprezenta o piedica in calea catre fericire. O familie numeroasa. Ai nostri. Serialul este o productie Frame Film Studios, in regia lui Dragos Buliga.

In familia Ghica, mama este profesoara, tatal contabil, iar Horatiu, fiul celor doi, este un politist corect. Desi nu au posibilitati financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmeaza cu strictete: sunt onorabili si intotdeauna respectand legea! La polul opus, familia Ciorba este mai instarita, insa jongland la limita legalitatii. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, incearca din rasputeri! Irina, cea mai tanara fiica, este inocenta si diferita fata de toti cei langa care a crescut. Povestea serialului urmareste cei doi indragostiti, dar si lupta pentru suprematie a celor doi tati, Sandu si Marin, care nu poate duce decat la situatii  care vor starni hohote de ras!

Emilia Popescu, Constantin Puscasu, Cristina Mihailescu, Teodor Corban, Vlad Logigan si Gabriela Popescu sunt doar cativa dintre actorii care vor aduce in fiecare saptamana aventurile simpaticelor personaje in casele tuturor romanilor!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni