• PRO TV
  • Romanii i-au ales pe Ai nostri, numai la Pro TV!

Romanii i-au ales pe Ai nostri, numai la Pro TV!

Romanii i-au ales pe Ai nostri, numai la Pro TV!

Joi seara, Pro TV le-a facut tuturor romanilor cunostinta cu Ai nostri, cel mai simpatic neam unit in comedie! Noul serial care a avut premiera la Pro TV a adus in prim plan doua familii care, de voie, de nevoie, si-au unit drumurile datorita copiilor, indragostiti pana peste cap!

Ai nostri au fost lideri de audienta pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani! Pro TV a inregistrat, pe intervalul difuzarii primului episod al serialului nou lansat, 9.3 puncte de rating si 24.5% share, spre deosebire de postul TV care a ocupat locul doi, care a obtinut cifre de aproximativ doua ori mai mici: 5.2 puncte de rating si 13.8% share. In minutul de aur, de la ora 21:34, peste 2 milioane de romani la nivel national ii urmareau pe Ai nostri.

Unul mafiot, altul conspirationist!

Sandu Ciorba (Teodor Corban) si Marin Ghica (Constantin Puscasu) isi iubesc, apreciaza si protejeaza familiile. Acesta este si singurul lucru pe care il au in comun. Unul mafiot, celalalt conspirationist. Unul cu ganduri indoielnice, celalalt care actioneaza numai sub litera legii. Unul cu familie mare, iar celalalt cu putini, dar buni! 

Aceasta este povestea celor doi viitori socri, care sunt pusi fata in fata de catre Irina Ciorba (Cristina Mihailescu) si Horatiu Ghica (Vlad Logigan), cei doi indragostiti. Iar cele doua mame sunt si ele ferme pe pozitii: Elena Ciorba (Emilia Popescu) se concentreaza pe gospodarie si alege sa ignore activitatile ilicite care se desfasoara in familie, iar Veronica Ghica (Gabriela Popescu) este serioasa, distanta, tine la reguli si la aparente si vorbeste foarte pretios.  La aceasta lista se adauga Doru Ciorba (Andrei Hutuleac), fratele mai mic al Irinei, care este complet opus seriozitatii pe care o are sora sa, Madalina Oprea (Adelaida Perjoiu) – sora mai mare a Irinei – care este casnica, vulcanica si foarte geloasa pe Irina, Tibi Oprea (Marin Gheorghe), sotul Madalinei, micul escroc de cartier si Brigitte (Letitia Vladescu), iubita fratelui interlop al Elenei, aflat in inchisoare.

Daca in primul episod Ai nostri s-au cunoscut, urmeaza sa inceapa adevarata aventura, pentru ca in familiile Ciorba si Ghica, totul se intampla foarte rapid si...neamul se mareste! Joia viitoare, de la 21:30, o noua serie de intamplari amuzante ii pandesc pe Ai nostri!

Ai nostri – Neam unit in comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni