• PRO TV
  • Johnny Soup, fratele lui Sandu Ciorba, se intoarce in Romania dupa 30 de ani!

Johnny Soup, fratele lui Sandu Ciorba, se intoarce in Romania dupa 30 de ani!

Johnny Soup, fratele lui Sandu Ciorba, se intoarce in Romania dupa 30 de ani!

Joi seara, in serialul Ai nostri, se intoarce acasa Johnny Soup, fost Ion Ciorba, fratele lui Sandu Ciorba, care inainte de Revolutie lucra in serviciile secrete si a fost trimis in America sa stranga informatii, insa lucrurile nu s-au intamplat chiar asa cum ar fi trebuit.

In prezent este un prosper om de afaceri, care are trei terenuri de golf in Florida, iar de curand i-a vandut un hotel presedintelui Statelor Unite ale Americii. Cum este primit de neamul unit, dar si cum va reactiona acesta cand il va intalni pe Marin Ghica, socrul lui Ion Ciorba, vedem joi seara, de la 21:30.

Brigitte intra in actiune si primeste ordin sa-l urmareasca pas cu pas pe Johnny Soup, sa vada ce ascunde venirea lui dupa 30 de ani in tara natala, dar si cum intentioneaza sa puna mana pe averea unei matusi care a decedat recent. Operatiunea de strangere de informatii o sa fie presarata cu momente haioase, dar si cu situatii peste care doar tanara Brigitte va putea sa treaca. Ce strategie va adopta pentru a-l descoase pe american, aflam maine in serialul Ai nostri.

Ai nostri - Neam unit in comedie joi, de la 21:30, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni